Lövstabruks Herrgård 9 mars 2019

Mordteatern, Stiftelsen Leufsta och Kockbyrån presenterar för första gången Mordgåtan "Den sista Versen" i den fantastiska festsalen på Lövstabruks Herrgård. Upplev en mordgåta fylld med spänning och humor. Ledtrådar skall vävas samman och pusselbitar läggas på plats för att ni ska kunna avslöja vem mördaren är. Menyn är komponerad av Harald Hussenius från Kockbyrån.

Pris

För mordgåta och trerätters meny exkl dryck - 895 kr

För övernattning se: https://www.lovstabruk.nu/ata-bo/


Kvällens meny

Förrätt: Kräftskagen med pepparrot & dill på brioche

Huvudrätt: Lågtempererad tunnskuren ryggbiff med karljohansvamp- & rödvinssås samt potatisterrin

Dessert: Vit chokladpannacotta med bär

OBS! SLUTSÅLD! För reservlista ring 076-8269737

Boka Den sista Versen Lövstabruks Herrgård 9 mars 2019 - SLUTSÅLD!

För att boka fyll i samtliga fält i bokningsformuläret nedan och klicka på boka. Glöm inte att godkänna villkoren. Bekräftelse och faktura mailas inom 24 h. När betalning är registrerad mailas biljetterna.

Bokningen är bindande. Köpt biljett återlöses ej. Fakturaavgift om 40 kr tillkommer.


Om "Den sista VERSEN"

Året är 1897 - i tidsenliga kläder förflyttar skådespelarna oss hem till Majorskan, tillika änkan Dorotea Armstedt. Denna kväll väntas ett bud som kan förändra tillvaron för alla inblandade...till det värsta. Att någon kommer att dö ikväll är oundvikligt. Frågan är bara - kan du lista ut vem mördaren är...?

Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig. Mellan scenerna serveras en god trerätters-meny och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna - eller förundras över de tidsenliga kostymerna. Varmt välkomna till en kväll fylld med spänning, humor och god mat!